Anger

Gjort noe du har angrett på`?

jeg gjorde det nettopp.. klarer ikke å slutte å tenke på noe annet. Hvorfor gjorde jeg det? det var jo ikke så alvorlig til å begynne med, så må selvfølgelig jeg blande meg inn å gjøre det 10 ganger verre. Det å sitte igjen med den skyldfølelsen etter å ha gjort dette.. kan ikke beskrives.. jeg har felt tårer, jeg har vondt i magen å tankene mine flyr rundt om kring i hjernen slikt at det ikke går ant å tenke på noe annet. Bokstavelig talt. 

Sitte timesvis på å manne meg opp til å si unnskyld. bare fordi jeg vet at jeg kommer til å få vite alt såm er galt om igjen, selv om jeg vet det fra før. Det å ikke har svar på hvorfor jeg gjorde det. Bare det å få følelsen tilbake om at du er et dårlig menneske/venn. Alt dette gjør at jeg ikke vil si et enkelt ord, Unnskyld.

Føler det er ingen som vil snakke med meg. Alle vendte ryggen til meg, uten å få høre min side av saken. Jeg ble sint der og da, derfor jeg gjorde det. men hadde jeg grunn til å bli sint bare fordi noen sa meningene sine..? Hvorfor skal alt være så vanskelig..?

XOXO Deppa blogger.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits