vennskap.. hva betyr det?

Jeg er skuffet, sint og ikke minst såret. Trodde det å ha venner betydde at de alltid skulle være der for deg. Trodde vennskap betydde å tilgi hverandre for hver minste lille feil en gjorde. Trodde vennskap var å samles en kveld å ha en skikkelig kosekveld ilag. Trodde vennskap var det å le i lag, finne på noe ilag, eller bare rett og slett sitte å se en film uten å si ett ord.  Men der har jeg vist tatt skikkelig feil. Viste ikke at det gikk ant å oppføre seg slikt mot vennene sine, hvis det er slikt at vi fremdeles er venner da.. var i alle fall det jeg trodde.. men. Slik var det vist ikke. Trodde vi var en god vennegjeng som fant på alt ilag, lo ilag, hadde kosekvelder ilag osv.. men da dere fant på noe ikveld uten det minste å spørre meg.. kjenner bare skuffelsen kommer sigene, er jeg plutselg ikke godt nok noe mer? Bare fordi jeg gjorde en bitte bitte liten tabbe i sommer, som jeg trodde jeg var tillgitt for, for lenge siden. Det at dere dro på hyttetur rett før sommerferien sluttet, uten det minste å spørre meg da også. Satte meg ned hjemme å tenkte at dere kanskje trodde jeg var opptatt den helgen dere dro.

Så da vil jeg egentlig bare høre hva andre syes ett vennskap skal være....

Takk gud for at jeg fremdeles har en god venn, som også var med i denne "gjengen", som også har blitt stengt ut, som jeg fremdeles kan ha det veldig artig ilag med. Nå skal VI dra på hyttetur uten det minste å spørre dere. Nå gidder vi virkelig ikke noe mer. Ingen av oss skjønner virkelig ikke hva som er galt, vi har bare gitt opp på å prøve å komme inn i "gjengen" igjen.

Jeg vil bare si en liten ting før jeg gir med. Det er at jeg rett og slett er veldig skuffet. HALLOO, vi er alle sammen mellom 17 og 19 år, trodde det skulle gå ant å snakke ut om det i alle fall.. Jeg har prøvd, men føler bare at jeg blir sundd ryggen til igjen.. Så da gir jeg opp..

vil ikke si xoxo på slutten av dette innlegget, fordi jeg føler ikke det passer inn.. så da sier jeg bare helt vanlig

hade!

3 kommentarer

future.blogg.no

23.11.2012 kl.21:13

Kul blogg du har, lyst til å bli linket? Ta en tur innom min blogg da vel (:

Alice Lunde

23.11.2012 kl.21:54

Nei de der hørtes ikke ut som gode venninner. Det må kunne gå ann å være litt mer voksen enn dette her. Drit i dem. Det er de som kommer til å angre. Gode venninner vokser ikke på trær. Hold på hun som er snill med deg og vær snill tilbake. Det er bedre med en god venninne enn 10 overfladiske ;)

Janne Haukom Breland

23.11.2012 kl.23:47

Kjenner meg litt igjen. Det er vondt å føle seg glemt og holdt utenfor. Ekte venner inkluderer alltid, er slik det skal være. Denne gjengen hørtes ikke ut som ekte venner, dere to har nok et enda bedre venneskap sammen enn den gjengen har uten dere ;)

Skriv en ny kommentar


Design av: Rebecca Moen bloglovin

hits