Video

Billett i box
Da er endelig Rihanna Biletten betalt. Gleder meg til å tilbringe en hel "helg" i Oslo til sommeren som kommer, med den beste jenta jeg vet om. Can't wait ^^,

wow


I det siste har bare tankene surret omkring rundt i hodet. Følelser, sorg og glede. Alt på en gang.

Har startet opp treningen igjen, har funnet en form for motivasjon igjen. Var vel egentlig på tide, bare følte at jeg ble tyngere og tyngere i kroppen. Men nå, jeg har så mye energi til overs og jeg føler jeg får så mye mer ut av dagene som går. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke begynte å trene litt tidligere. Kanskje jeg får opp motivasjonen på skolen også igjen. Hvem vet. 

Har møtt en gutt, som har fått en stor plass i livet mitt. Føler jeg smiler mere nå en det jeg gjorde før. Men vi får ikke til å møte hverandre så mye som vi skulle ha ønset, pga av skole. Men er jo ikke noe vi kan gjøre med det. Vi får bare vente å se hva som skjer!
stakkars gutt


Jeg blir rett og slett skuffet over norske Bieber fans etter dagen i dag. Gi nå gutten litt privatliv for guds skyld. Endelig kommer han til norge, noe som vi har ventet vedlig lenge på. Å han får ikke muligheten til og oppleve det norge har og tilby, fordi han må være på hotellrommet og bekymre seg over fansen som stormer etter han i gatene. Enhver kjendis ønsker å bli sett på som en vanlig person tenker nå jeg, som kan gå fritt i gatene uten noe som helst styr fra fans. Jeg sier ikke at det ikke er lov å ta bilder eller spørre om en autograf, men gi gutten en plass å gå på isåfall..

Var sikkert mye han hadde lyst til å se i hovedstaten i Norge, men kunne ikke gå ut døren av hotellet. Da blir det for drøyt synes jeg. 
GIVE YHE MAN SOME SPACE!

synes du norske Bieber fans oppførte seg riktig i dag?

- XOXO 

Travel Hverdag


I det siste er det bare prøver etter prøver på skolen. Can't wait for summer to come! Men oppi alt dette styret er jeg sykt glad for at jeg har blitt invitert ut med en herlig gjeng i dag for å grille. Oppturen av hele denne uken må bli å sitte i ro, grille pølse og nyte finværet så lenge det varer. 


Hva skal du i dag?

Selvtillit


Den ene dagen er du glad, mens den neste er alt på bunn og grunn og du føler ikke at du klarer å reise deg opp igjen. Du hører folk si til deg at "det blir bedre" men innerst inne tror du ikke på de. Du føler at alle rakker ned på deg og ikke vil ha deg i nærheten av seg som om at du er et 0. 

Hver dag synker seltilliten din ett hakk, du blir mer og mer redd for at du skal sitte igjen alene en dag, men du tørr ikke å si i fra. Du er redd får å slippe noen godt inn til deg, for du vil ikke være til bry for de. Du vil bare holde deg i  bakgrunnen å se på hva som skjer rundt i verden.

Føler du det slikt av og til?

Selvtillit kan være noe dritt som vi aldri kommer til å forstå noe av. Takk og lov for det.

XOXO 

Ny start


Har valgt og lage meg en ny blogg, men denne er jeg anonym på. Så hvem jeg er, det får dere kanskje aldri vite. Nesten litt Gossip Girl her, ja jeg vet det. men er det ikke det som er så spennende med det da. 

Er ikke sikkert jeg får noen lesere i det hele tatt. Men skal kunn bruke denne bloggen til å skrive ned mine tanker og følelser. Blir vel nesten så jeg kommer til å bruke denne bloggen som min personlige dagbok, som jeg kan dele med de som blir leserne mine en gang. Vi får se hva det blir til. 

Jeg kommer til å legge ut noen bilder av og til. Men et bilde av meg får dere ikke.

hits