Mai 2012

stakkars gutt


Jeg blir rett og slett skuffet over norske Bieber fans etter dagen i dag. Gi nå gutten litt privatliv for guds skyld. Endelig kommer han til norge, noe som vi har ventet vedlig lenge på. Å han får ikke muligheten til og oppleve det norge har og tilby, fordi han må være på hotellrommet og bekymre seg over fansen som stormer etter han i gatene. Enhver kjendis ønsker å bli sett på som en vanlig person tenker nå jeg, som kan gå fritt i gatene uten noe som helst styr fra fans. Jeg sier ikke at det ikke er lov å ta bilder eller spørre om en autograf, men gi gutten en plass å gå på isåfall..

Var sikkert mye han hadde lyst til å se i hovedstaten i Norge, men kunne ikke gå ut døren av hotellet. Da blir det for drøyt synes jeg. 
GIVE YHE MAN SOME SPACE!

synes du norske Bieber fans oppførte seg riktig i dag?

- XOXO 

Kroppsfasong


Er du fornøyd med kroppen din? Eller er du av den typen som gjemmer deg bort under mange lag med klær, en som holder seg i bakgrunnen for du er redd folk skal dømme deg etter hvordan du ser ut. Da er det på tide å gjøre noe med det. Still deg fram for speilet hver dag og si til deg selv: DU SER GODT UT! Å tro på deg selv, det de andre mener har ikke noe å si i forskjell for hvordan du ser på seg selv som. Du er vakker som du sel er, ikke bry deg om andre. Muligens de selv ikke er fornøyde med kroppen sin, og rakker derfor ned på andre.. tenkt på det før? Kan hende det er sant. Så ikke prøv får hardt å forandre deg, vær som du er og vær stolt over det!

-          - XOXOfriendship


Er det noe vi alle ønsker er det et vennskap så stort at ingenting kan gå galt. Men er det virkelig så vanskelig å finne en person som du kan trives ekstremt godt i lag med? Eller er det ingen der ute som passer til den personligheten du har.. velvel, endten har man lykke her i livet, eller så har man ikke. Blir man sittene alene kan man trøste seg med at bamsen din alltid er like glad får å se deg igjen.
Travel Hverdag


I det siste er det bare prøver etter prøver på skolen. Can't wait for summer to come! Men oppi alt dette styret er jeg sykt glad for at jeg har blitt invitert ut med en herlig gjeng i dag for å grille. Oppturen av hele denne uken må bli å sitte i ro, grille pølse og nyte finværet så lenge det varer. 


Hva skal du i dag?

Selvtillit


Den ene dagen er du glad, mens den neste er alt på bunn og grunn og du føler ikke at du klarer å reise deg opp igjen. Du hører folk si til deg at "det blir bedre" men innerst inne tror du ikke på de. Du føler at alle rakker ned på deg og ikke vil ha deg i nærheten av seg som om at du er et 0. 

Hver dag synker seltilliten din ett hakk, du blir mer og mer redd for at du skal sitte igjen alene en dag, men du tørr ikke å si i fra. Du er redd får å slippe noen godt inn til deg, for du vil ikke være til bry for de. Du vil bare holde deg i  bakgrunnen å se på hva som skjer rundt i verden.

Føler du det slikt av og til?

Selvtillit kan være noe dritt som vi aldri kommer til å forstå noe av. Takk og lov for det.

XOXO 

Ny start


Har valgt og lage meg en ny blogg, men denne er jeg anonym på. Så hvem jeg er, det får dere kanskje aldri vite. Nesten litt Gossip Girl her, ja jeg vet det. men er det ikke det som er så spennende med det da. 

Er ikke sikkert jeg får noen lesere i det hele tatt. Men skal kunn bruke denne bloggen til å skrive ned mine tanker og følelser. Blir vel nesten så jeg kommer til å bruke denne bloggen som min personlige dagbok, som jeg kan dele med de som blir leserne mine en gang. Vi får se hva det blir til. 

Jeg kommer til å legge ut noen bilder av og til. Men et bilde av meg får dere ikke.

hits