Mai 2012

FYLLA


Hørt ordtaket "fylla har skylda" før? vel. må si at den setningen har jeg sagt mye etter at jeg begynte å feste. Sitter hver ukedag og gleder meg til helg. Ut med folk og drikkeflaska, ingen bekymringer, bare morro. Åsså er det meste glemt dagen etter.

Men er det egentlig fylla som gjør dette med en person? Jeg har hørt at i fylla forsterkes alle sansene dine. Betyr det da at alt du gjør i fylla, er noe du vil gjøre edru, men du bare tørr ikke? hmm.. 

////: Google: Trondheim festning

Kjære dagbok..


.. nå har jeg tenkt og gjøre noe drastisk med livet mitt. Vet ikke helt om det vil fungere eller ikke enda men vi får se. 

Jeg har nemmelig tenkt og komme meg i bedre humør/form. Jeg skal ta kontroll over livet mitt og kroppen min. Jeg vil se lysere på livet og muligens gjøre det med en bra kropp? Men står fast på et lite punk, et punkt som jeg mangler.. MOTIVASJON! Hvorfor har jeg ikke dette naturlig i meg, må jeg virkelig streve får å få motivasjon til faktisk å trene så jeg kommer meg i bedre humør? Er det virkelig slikt livet skal være.  sloss å kjempe om alt mulig rart bare for å komme til den plassen jeg vil. Er det ikke en raskere måte og komme dit på enn å kjempe med de få kreftene jeg har i kroppen? hmm.. det må finnes en løsning på dette.

 

- XOXO

BTW: jeg lider ikke av noen som helst sykdom, hvis det høres slikt ut. :) 

Internett


Noen gang tenkt på alt som skjer over internettet? Det er alt fra privatliv, til faktia om en liten blomst. Alt mellom himmel og jord kan du finne ut av på nett. Søk på navnet ditt og du får masse fakta, muligens fakta du hadde glemt?

Jeg har nettopp sett Cybebully, og må si meg enig i det filmen har og si. Det er så mye mobbing som går rundt på internetten, må få si at jeg har opplevd en del av det selv, så skal ikke si at jeg ikke kjente meg igjen i det hovedpersonen gikk gjennom. Mobberne velger de svakeste ofrene og snur verden deres opp ned, bare for at de skal føle seg litt bedre. Kanskje har mobberne selv gjennomgodt noe som ikke gikk helt som de hadde tenkt, og lar det derfor gå utover andre.. Hater at mennesker skal være slik. 

 

 

- XOXO

hits