Mai 2012

Billett i box
Da er endelig Rihanna Biletten betalt. Gleder meg til å tilbringe en hel "helg" i Oslo til sommeren som kommer, med den beste jenta jeg vet om. Can't wait ^^,

vennskap.. hva betyr det?


Jeg er skuffet, sint og ikke minst såret. Trodde det å ha venner betydde at de alltid skulle være der for deg. Trodde vennskap betydde å tilgi hverandre for hver minste lille feil en gjorde. Trodde vennskap var å samles en kveld å ha en skikkelig kosekveld ilag. Trodde vennskap var det å le i lag, finne på noe ilag, eller bare rett og slett sitte å se en film uten å si ett ord.  Men der har jeg vist tatt skikkelig feil. Viste ikke at det gikk ant å oppføre seg slikt mot vennene sine, hvis det er slikt at vi fremdeles er venner da.. var i alle fall det jeg trodde.. men. Slik var det vist ikke. Trodde vi var en god vennegjeng som fant på alt ilag, lo ilag, hadde kosekvelder ilag osv.. men da dere fant på noe ikveld uten det minste å spørre meg.. kjenner bare skuffelsen kommer sigene, er jeg plutselg ikke godt nok noe mer? Bare fordi jeg gjorde en bitte bitte liten tabbe i sommer, som jeg trodde jeg var tillgitt for, for lenge siden. Det at dere dro på hyttetur rett før sommerferien sluttet, uten det minste å spørre meg da også. Satte meg ned hjemme å tenkte at dere kanskje trodde jeg var opptatt den helgen dere dro.

Så da vil jeg egentlig bare høre hva andre syes ett vennskap skal være....

Takk gud for at jeg fremdeles har en god venn, som også var med i denne "gjengen", som også har blitt stengt ut, som jeg fremdeles kan ha det veldig artig ilag med. Nå skal VI dra på hyttetur uten det minste å spørre dere. Nå gidder vi virkelig ikke noe mer. Ingen av oss skjønner virkelig ikke hva som er galt, vi har bare gitt opp på å prøve å komme inn i "gjengen" igjen.

Jeg vil bare si en liten ting før jeg gir med. Det er at jeg rett og slett er veldig skuffet. HALLOO, vi er alle sammen mellom 17 og 19 år, trodde det skulle gå ant å snakke ut om det i alle fall.. Jeg har prøvd, men føler bare at jeg blir sundd ryggen til igjen.. Så da gir jeg opp..

vil ikke si xoxo på slutten av dette innlegget, fordi jeg føler ikke det passer inn.. så da sier jeg bare helt vanlig

hade!

hits